Main content start

What's HappeningEvents

03
Nov 2018
(Sat)

黃永棋: 「羽」我飛翔


Date & time
03Nov 2018 (Sat)14:30 - 15:30 Free
Venue
Room 302, 3/F, Admiralty Centre, 18 Harcourt Road, Hong Kong (Exit A, Admiralty MTR Station)
Speaker
黃永棋先生 協辦機構: 中國香港體育協會暨奧林匹克委員會

黃永棋先生

香港男子羽毛球運動員,小三開始入選羽毛球校隊,到上中學時被選入香港體育學院,最高世界排名為男子單打第10位 。

協辦機構: 中國香港體育協會暨奧林匹克委員會

Online Registration
Enquiry
3762 0862
Relevant Programmes
Advanced Diploma in Recreation and Sports Management Advanced Diploma in Fitness and Exercise Studies Bachelor of Science (Honours) Sport Management Bachelor of Science (Honours) Sport Coaching Postgraduate Diploma in Sport and Recreation Management
moreRelevant Programmes
Vincent Wong

港協暨奧委會承先啟後,以日新月異的技術、專業知識和訓練,令當下的香港運動員能突破一項又一項的紀錄。我們擁有上一輩運動員夢寐以求的優越條件,如所需的設施和財政資助,加上運動員不屈不撓的精神,才能走上成功之路。藉著香港男子羽毛球運動員 ─ 黃永棋的經驗分享及輕鬆的互動遊戲,令大家了解香港運動發展之道。

參加者或有機會透過講座接觸到本學院相關之課程。
學院保留取消及更改講座詳情之最終權利,而不作另行通知。